اموزش کیوکوشین کاراته
کیوکوشین خوزستان
نوشته شده در تاريخ یک شنبه 29 بهمن 1391برچسب:, توسط سارا گلچین |
نوشته شده در تاريخ یک شنبه 29 بهمن 1391برچسب:, توسط سارا گلچین |
نوشته شده در تاريخ یک شنبه 29 بهمن 1391برچسب:, توسط سارا گلچین |
نوشته شده در تاريخ یک شنبه 29 بهمن 1391برچسب:, توسط سارا گلچین |
نوشته شده در تاريخ یک شنبه 29 بهمن 1391برچسب:, توسط سارا گلچین |
نوشته شده در تاريخ یک شنبه 29 بهمن 1391برچسب:, توسط سارا گلچین |

http://host10.aparat.com//public/user_data/flv_video_new/13/eb504b03c26811a9cd7816f310139cbf36543.apt حرکات زیبای جوان خوزستانی در مسابقات کشوری کیوکوشین

نوشته شده در تاريخ چهار شنبه 25 بهمن 1391برچسب:, توسط سارا گلچین |

رقابتهای کاراته قهرمانی کشور آغاز شد
کاراته کاهای بزرگسال امروز در اراک به روی تاتامی رفتند

رقابتهای کاراته قهرمانی کشور در رده سنی بزرگسالان از امروز (چهارشنبه 25 بهمن ماه) در سالن پنجم مرداد اراک آغاز شد.

به گزارش سایت فدراسیون کاراته، رقابتهای کاراته قهرمانی کشور در بخش کومیته از امروز در اراک با رقابت 210 کاراته کا از 31 استان کشور در رده سنی بزرگسالان آغاز شد.

پیکارهای رده سنی بزرگسالان در 5 وزن( 50-،55-،61-،68-و68+کیلوگرم )برگزار خواهد شد.
گفتنی است، مسابقات قهرمانی کشور از امروز آغاز شده و تا روز جمعه 27 بهمن ماه ادامه دارد.

تاريخ ارسال:چهارشنبه 25 بهمن 1391 - 10:21

نوشته شده در تاريخ چهار شنبه 11 بهمن 1391برچسب:, توسط سارا گلچین |

 

گزیده ای از کتاب طریقت کیوکوشین

هنگامي كه بعد از جنگ جهاني دوم در زندان به سر مي بردم و درحالي كه كاملا مي دانستم براي تدريس و يا كار آزاد واجد شرايط نيستم و از آينده ام هم نامطمئن بودم، تصميم گرفتم كه زندگي خود را فداي كاراته كنم. در آن زمان عده زيادي ازمردم مخالف هنرهاي رزمي بودند........



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ دو شنبه 9 بهمن 1391برچسب:, توسط سارا گلچین |

مسابقات کاراته قهرمانی کشوربانوان (انتخابی تیم ملی) در روزهای 9 الی 11 اسفند ماه به میزبانی شهرستان اراک برگزار خواهد شد.

به گزارش سایت فدراسیون کاراته، رقابتهای قهرمانی کشور(انتخابی تیم ملی) در دو بخش کاتا و کومیته و طی سه روز در سالن ورزشی پنجم مرداد اراک برگزار می شود.

این رقابتها در رده های سنی نوجوانان، جوانان، زیر 21 سال و بزرگسالان برگزار می شود و استانها تا 15 بهمن ماه فرصت دارند اسامی نفرات اعزامی خود را به فدراسیون اعلام کنند.

گفتنی است، نفراتی که در نخستین مرحله رقابتهای انتخابی برای حضور در بازیهای کشورهای اسلامی شرکت کرده و انتخاب شده بودند، می توانند خارج از سهمیه استان دراین مسابقات حضور داشته باشند.

نوشته شده در تاريخ دو شنبه 9 بهمن 1391برچسب:, توسط سارا گلچین |

 

یک متخصص ارتوپدی با اشاره به این که روی آوردن به شنا از زمان کودکی موجب تقویت بافت زانو و به دنبال آن مانع زانو درد میشود ،گفت : انجام ورزش های رزمی از زمان کودکی موجب شروع زود رس زانو درد خواهد شد و این ورزش ها باید از 15 سالگی به بعد شروع شود.

دکتر مخمود معتمدی در گفت و گو با ایسنا افزود : حذف ورزش از برنامه روزانه یا پرداختن به ورزش های نا مناسب در کودکان و نوجوانان موجب زانو درد این افراد خواهد شد. مصرف داروهای غضروف ساز در درمان زانو درد هیچ تاثیری ندارد. اگر یک سلول غضروف زانو از بین برود دیگر زایش نمیکند و مصرف داروهای غضروف ساز برای تشکیل دوباره سلول غضروف ، هیچ اثری ندارد، بلکه بیشتر موجب چاقی و در پی آن زانو درد خواهد شد.

نوشته شده در تاريخ یک شنبه 8 بهمن 1391برچسب:, توسط سارا گلچین |

 

بازگشت رسمی سبک های آزاد به فدراسیون کاراته

با تلاش مسئولان فدراسیون کاراته و عنایت مسئولان وزارت ورزش و جوانان، سبک های آزاد به صورت رسمی فعالیت دوباره خود را در فدراسیون کاراته آغاز کردند.

به گزارش سایت فدراسیون کاراته، طی ابلاغی از سوی وزارت ورزش و جوانان، سبک های آزاد به صورت رسمی به فدراسیون کاراته بازگشتند.

در این ابلاغ که به امضای "علی رغبتی" مدیرکل دفتر برنامه ریزی و نظارت وزارت ورزش و جوانان رسیده، آمده است:
باعنایت به مصوبه بیست و چهارمین جلسه شواری ساماندهی سبک های رزمی در مورخ 2/11/91 مقرر گردید کلیه سبک های آزاد از تاریخ مصوبه فوق مجددا تحت نظارت فدراسیون کاراته فعالیت نمایند.
بدیهی است اداره امور سبک های آزاد در فدراسیون مربوطه مشابه سبک های کنترلی می باشد.

نوشته شده در تاريخ جمعه 6 بهمن 1391برچسب:, توسط سارا گلچین |

نوشته شده در تاريخ سه شنبه 30 آبان 1391برچسب:, توسط سارا گلچین |

تاریخچه کاراته

کاراته‌ ( به ژاپنی:?? ) یک نوع ورزش رزمی است. به معنای روش مبارزه و دفاع با دست خالی و شامل ضربه‌های سریع دست و پا. (مبارزه و دفاع با دست خالی یعنی بدون سلاح و نه به این معنا که از ضربات پا استفاده نمی شود) گفته می‌‌شود کاراته دارای قدمتی پنج هزار ساله است و یکی از استادان اولیه و مبتکران این فن بودیدهاراما است که حدود 525 سال قبل از میلاد مسیح می زیسته است. وی که از پیشوایان مذهبی بودایی بود، به تنهایی از هند به راه افتاد و پس از راهپیمایی چند هزار کیلومتری خود و با پشت سر گذاشتن موانع طبیعی بسیار مشکل موجود در آن زمان به چین رسید و در ایالت هون نان و معبد شائولین اقامت گزید. تعالیم بودیدهاراما شامل تمرینات شدید انضباطی و رعایت پرهیزکاری بود. وی 9 سال رنج و ریاضت همراه با تفکر و برای این که شاگردانش نیز بتوانند در مقابل ساعت‌های طولانی تفکر و اندیشه تاب مقاومت بیاورند و نیز با زورگویانی که تعالیم مذهبی و مردان دین را سد راه خود می‌‌دیدند به مبارزه و مقابله برخیزند 18 حرکت تمرینی را ابداع نمود که در حقیقت زیر بنای حرکات کاراته امروزی است.
 


ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ چهار شنبه 3 آبان 1391برچسب:, توسط سارا گلچین |

تمرینات هوازی (ایروبیک): به هر نوع تمرینی گفته می شود که طی آن بدن به طور پیوسته از اکسیژن استفاده
می کند. این تمرینات در سطوح متوسط تا ضعیف انجام میگیرد.
تمرینات استقامتی ناهوازی: به تمرینات کوتاه مدت استقامتی گفته می شود که ناهوازی بوده و به مقدار کمی گذرگاه انرژی هوازی نیاز دارد. این نوع تمرینات با شدت بسیار بالا و در زمان بسیار کوتاه، تقریباً 3-1 دقیقه، انجام میگیرد .
ماکسیمم vo2: سنجشی از میزان اکسیژنی است که بدن شما حین تمرین قادر به استفاده مناسب از آن باشد. این میزان معمولاً به میلی لیتر اکسیژن به ازای هر کیلوگرم از وزن بدن در دقیقه نشان داده می شود.
اما داشتن ماکسیمم vo2 بالا الزاماً به این معنا نیست که برای تمرینات استقامتی قدرت و توانایی کافی دارید، چون عملکرد شما بر استانه لاکتات شما نیز بستگی دارد.
آستانه لاکتات: یعنی بدن شما با چه سرعتی قادر به بیرون کردن مواد اضافی اسید لاکتیک (که طی تمرینات با شدت بالا تولید می شود) است. اگر بدن شما نتواند اینکار را به خوبی انجام دهد، طی تمرینات شدتی، دچار ناراحتی شگرفی خواهید شد و مجبور خواهید شد که تمریناتتان را متوقف کنید. اما اگر بدنتان به خوبی از عهده از بین بردن این مواد زائد باشد، آنگاه خواهید توانست به مدت طولانی تری تمریناتتان را ادامه دهید.
به خاطر داشته باشید که منظور بالاترین حد شدت تمرینات استقامتی است و یک دو نرم با شدت متوسط شما را به آستانه لاکتات نمی رساند، از اینرو تاثیر چندانی در تقویت استقامت شما نخواهد داشت. اگر قصد تقویت عملکرد استقامتی خود را دارید، باید برای رسیدن به ماکسیمم vo2 یا آستانه لاکتات تمرین کنید.
چطور برای بالا بردن استقامت بدنی تمرین کنیم؟
تمرینات استقامتی تا حد زیادی به سیستم گلیکولیز بدن شما وابسته است، که سیستم انرژی است که در حضور اکسیژن اتفاق می افتد و قادر به سوزاندن کربوهیدرات ها و همچنین ترکیبات چربی بعنوان سوخت است. فقط زمانیکه شدت تمریناتتان را به بالاترین حد می رسانید است که می توانید به آستانه لاکتات یا ماکسیمم vo2 دست یابید.
از اینرو، بهترین راه این است که تمریناتتان را طوری انتخاب کنید که ظرفیت هوازی خود را در کنار چیزهای دیگر تقویت کنید که به بالا بردن استقامت ناهوازی شما کمک می کند. با این روش بهترین نتیجه را خواهید گرفت.
تمرینات اولیه
در قسمت های اولیه تمرینات قلبی-عروقی باید پایه ای هوازی بسازید. این شما را قادر می سازد که در مراحل بعدی تمریناتتان با شدت بالاتری تمرین کنید. اگر در تمرینات استقامتی تازه کار هستید، بهتر است از سطح پایین تری کارتان را شروع کنید و ابتدا روی مدت زمان تمرینات کار کنید.
وقتی توانستید 30 دقیقه با آن میزان شدت تمرین کنید، به تدریج آن را بالا ببرید یا بعضی از انواع تـمرینـات آمـاده سـازی را انجام دهید که در آن 2-1 دقیقه با شدت بالا و 2-1 دقیقه دیگر با شدت پایینتر تمرین می کنید.
تمرین با هدف ظرفیت هوازی
وقتی توانستید پایه ای قوی و محکم از تمرینات هوازی برای خود بسازید، آنگاه باید تلاش کنید تا بتوانید تمریناتتان را با شدت بالاتر و مدت زمان بیشتر انجام دهید.
این تمرینات را باید دو تا سه بار در هفته برحسب فعالیت ها و تمرینات دیگرتان، برنامه ریزی کنید. زمان این جلسات تمرینی نیز می تواند متفاوت باشد و از 10 دقیقه تا 1 ساعت به طول انجامد. جلسات طولانی تر برای کسانی بهتر است که قصد شرکت در مسابقات استقامتی مثل دو ماراتن و از این قبیل را داشته باشند.
طی این تمرینات باید سرعت شما به اندازه ای باشد که حفظ آن دشوار باشد. هرچه مدت زمان این جلسه تمرینی بیشتر باشد، شدت تمرین شما کمتر خواهد بود اما به هر حال شدت آن باید از شدت تمرینات پایه تان بالاتر باشد.
همچنین طی این روزها باید سرعتتان را ثابت نگه دارید و زمانیکه احساس خستگی کردید، دست از تمرین بکشید. کم کم باید خودتان را برای تمرینات زولانی تر اما با همان مقدار شدت آماده کنید.
بالا بردن ماکسیمم vo2 و آستانه لاکتات
بخش آخر برنامه تمرینات استقامتی شما، تمرین کردن برای تقویت ماکسیمم vo2و آستانه لاکتات است تا وقتی به شدت های متوسط برمی گردید تمریناتتان را بهتر انجام دهید.
برای بالا بردن ماکسیمم vo2 و آستانه لاکتات باید هر هفته دو تمرین مختلف را انجام دهید: یکی از این تمرین ها که از دو سرعت بسیار کوتاه تشکیل یافته و دیگری که شامل تمرینات آماده سازی با مدت متوسط تر می باشد.
برای جلسه تمرینی دو سرعت، باید تا آخرین حد توانایی خود به مدت 10 تا 20 ثانیه بدوید. پس از آن، می ایستید و به مدت 30 ثانیه تا یک دقیقه شدتتان را پایین می آورید (مثلاً راه می روید). نسبت تلاش-استراحت شما در این تمرینات باید 1 به 3 باشد. و باید حداکثر تلاشتان را بکنید تا 10-8 تکرار از این را به همراه 5 دقیقه گرم کردن و سرد کردن بدن انجام دهید.
برای جلسه دو سرعت بعد، مدت زمان تمرین را کمی بیشتر می کنید تا بتوانید 45 ثانیه تا یک دقیقه با شدت بسیار بالا و به همان مدت با شدت ملایم تمرین کنید. دلیل این وقفه ها این است که نسبت تلاش-استراحت را نهایتاً یک به یک کنید.
وقفه های این جلسه باید بین 20 تا 30 دقیقه باشد، از اینرو عدد کلی به مدت زمان دو سرعت وقفه ای خودتان بستگی دارد.



در زیر به یک نمونه برنامه تمرینی استقامتی اشاره می کنیم که باید به همراه یک برنامه بدنسازی برای تمام بدن انجام شود.

شنبه: تمرین ظرفیت هوازی در صبح؛ جلسه بدنسازی در عصر
-30 دقیقه با شدت متوسط-بالا؛ درجه فشار تقریباً 8
یکشنبه: جلسه اول دو سرعت (وقفه های کوتاه)
- 5 دقیقه گرم کردن
- 20-10 ثانیه دو، 60-30 ثانیه توقف؛ 10-8 مرتبه تکرار
- 5 دقیقه سرد کردن
دوشنبه: تمرین ظرفیت هوازی در صبح؛ جلسه بدنسازی در عصر
-40 دقیقه با شدت متوسط-بالا؛ درجه فشار تقریباً 8- 7 (کمی ساده تر از جلسه روز شنبه چون 10 دقیقه به تمرینتان اضافه شده است).
سه شنبه: استراحت
چهارشنبه: جلسه دوم دو سرعت ( وقفه های 45 ثانیه تا 1 دقیقه)
- 5 دقیقه گرم کردن
- 60-45 ثانیه دو، 90-45 ثانیه توقف؛ 8-7 مرتبه تکرار
- 6 دقیقه سرد کردن
پنج شنبه: تمرین استقامتی با مدت طولانی
-یک تا سه ساعت تمرین دو/دوچرخه (طول مدت تمرین بستگی به مسابقه ای که برای آن تمرین می کنید دارد و هر هفته  افزایش می یابد).
جمعه: استراحت


شما می توانید این برنامه را بنا بر نیازها و اولویت هایتان تغییر دهید. همچنین اگر فقط به هدف یک مسابقه استقامت طولانی مدت تمرین میکنید، می توانید یکی از جلسات دو سرعت را با جلسه دیگر تمرین استقامت با مدت زیاد جایگزین کنید.
بعلاوه، خودتان باید قابلیت ریکاوری خود را محک بزنید و اجازه ندهید که با خستگی تمریناتتان را دنبال کنید.
و آخر اینکه اگر یکی از اهدافتان حفظ یا دستیابی به اندامی فاقد چربی است، از تمرینات هوازی بیش از حد با شدت متوسط اجتناب کنید. این نوع تمرینات هوازی این خاصیت را دارد که بدن را عادت می دهد و در طول زمان خواهید دید که کارایی چندانی برای چربی سوزی نخواهد داشت. تمرین دو سرعت و تمرینات سنگین بدنسازی در این زمینه موثرتر عمل می کنند.
پس اگر بعد از مدت زمانی طولانی عضله سازی به دنبال یک برنامه تمرینی جدید و متفاوت هستید، تمرینات استقامتی را امتحان کنید.

نوشته شده در تاريخ سه شنبه 2 آبان 1391برچسب:, توسط سارا گلچین |

لباس ورزشی از لباس هایی است که ایرانی و خارجی اش تفاوت چندانی ندارند. نکته مهم درباره این نوع لباس، جنس و روش های مختلف نگهداری آن است. با خواندن پرسش و پاسخ های زیر، می توانید اطلاعات خوبی درباره لباس ورزشی به دست آورید...



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ پنج شنبه 13 مهر 1391برچسب:, توسط سارا گلچین |
  تقویت عضلات شکم و پهلو


 

یکی دیگر از لازمه های موفقیت در ورزش های رزمی قوی بودن عضلات شکم می باشد در ادامه ی این مطلب می توانید تصاویر متحرکی را درباره ی تقویت عضلات شکم و پهلو  ببینید که حرکات زیادی در آنها پیشنهاد شده است و  نیازی به وسیله های گران قیمت ندارد .



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ سه شنبه 4 مهر 1391برچسب:, توسط سارا گلچین |

 

 

ماهرترین مدافعان بهترین مهاجمانند

سوسای ماسوتاتسو اویاما

در نظام کیوکوشین کاراته حمله و دفاع از اهمیت ویژه ای برخوردار است و از جمله زیبا و شیوای سوسای اویاما یک مفهوم کلی می توان برداشت نمود و آن مفهومی است که با روح کاراته نیز همخوانی دارد (مهارت در دفاع از خود) و این جمله را می توان به عنوان یک اصل در هنرهای رزمی قلمداد نمود........



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ سه شنبه 4 مهر 1391برچسب:, توسط سارا گلچین |

      

(یین و یانگ) مفهومی است در نگرش چینیان باستان به نظام جهان

یین و یانگ شکل ساده ‌‌شده‌ای از مفهوم "یگانگی متضادها" است.............



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ دو شنبه 3 مهر 1391برچسب:, توسط سارا گلچین |

 

      سرعت چیست ؟        

سرعت یعنی انتقال قسمتی یا تمام بدن از نقطه ای به نقطه 

دیگر در حداقل زمان ممکن 

 

 چند روش جهت بهبود سرعت :   

۱-مهارت ها را باید با تکنیک صحیح و با سرعت زیاد انجام داد

مثل میت زدن سرعتی

 

۲-قدرت عامل موثری در ازدیاد سرعت میباشدمثل قدرت انفجاری

 

۳-اراده و خواست شخص نیز خیلی در افزایش سرعت مهم است

 

۴-انجامک دادن تمریناتی مثل :

۴/۱-دوهای سرعت ۳۰-۵۰-۱۰۰ متر سریع و برگشت به خط استارت 

۴/۲-دو سرعت در سطوح شیب دار به سمت پائین و برگشت به خط استارت

۴/۳- بالا رفتن سریع و پائین آمدن سریع از پله

۴/۴- بالا رفتن سریع و پائین آمدن سریع از پله با یک پا

۴/۵- دو سریع درجا وبا توپ مدیسنبال

۴/۶- طناب زدن درجا خصوصا" جفتی

۴/۷- سوختن چربی ها و آزادی عضلات نیز موجب افزایش سرعت میشود

۴/۸- تمرینات پلیومتریک و ایستگاهی

 

زمانهای پیشنهادی جهت تمرین :

۱۰ثانیه

۱۵ ثانیه

۲۰ ثانیه

۲۵ ثانیه

۳۰ ثانیه

                  ضمنا"استراحت ۱به ۳ می باشد

نوشته شده در تاريخ شنبه 25 شهريور 1391برچسب:, توسط سارا گلچین |

مقایسه شاخص های روان شناختی استعدادیابی در کاراته

نويسندگان :  دكتر محمد تقي اقدسي ( دانشيار دانشگاه تبريز )

                 دكتر معصومه شجاعي ( دانشيار دانشگاه الزهرا )

                  ليلا زماني ( كارشناس ارشد تربيت بدني )



ادامه مطلب...